Echipa noastra. Dezvoltam caractere frumoase

Pentru cei care inca nu stiu, Dell’Arte este un business in domeniul artistic-cultural si deja un nume cunoscut si iubit de campinenii indragostiti de frumos.

Insufletita de dorinta de a realiza ceva frumos, calitativ, diferit si accesibil si celor care nu ajung in orasele mari, Hermina Tabara, absolventa a Facultatii de Muzica, pianista si profesoara de pian, a infiintat in Campina, Cursurile Dell’Arte in cadrul carora, la nivel profesionist se ofera lectii de pian copiilor cu adevarat talentati din oras. Astfel, a luat nastere Dell’Arte si a ajuns la o traditie de aproape zece ani, cursanti de la incepatori pana la avansati si premii I, obtinute la Concursuri Nationale de Pian.

In ultimii doi ani, Dell'Arte s-a extins cu un modul de cursuri de dezvoltare personala prin arta pentru copii, atat in Campina cat si in Bucuresti,sub indrumarea Sorinei Corneanu. In ce consta activitatea aceasta, gasiti in prezentarea de pe site la sectiunea de servicii,despre mine, noutati. Ce ne diferentiaza  de celelalte cursuri este profesionalismul, urmat de metoda speciala axata pe tehnica Montessori ce descopera si rafineaza talentul intr-o atmosfera ce permite copilului sa se simta relaxat si sa faca ceea ce face cu bucurie si nu din obligatie.


Dezvoltam caractere frumoase :)