Iata ce iti putem oferi : )

 

Pachetul de consiliere prin arta

Target : copii 5-14 ani

Ai un copil agresiv? Timid si temator? Singuratic si debusolat?

Copilul tau trebuie sa aiba incredere in sine si sa isi descopere propriile vise!

 

Consiliere prin arta - Adresata copiilor cu tulburari emotionale (agresivi, timizi, nu prea sociabili, care se lupta cu temeri, tristi, lipsiti de incredere in sine, anxiosi, singuri, debusolati, etc) avem atelierul individual in cadrul caruia copilul este ajutat sa isi inteleaga aceste stari, sa le depaseasca si sa se elibereze. Sedintele adresate acestora sunt individuale si confidentiale si nu folosesc metode comune ci se bazeaza pe joc si culori astfel incat copilul sa se simta in largul sau si sa nu considere intalnirea o presiune, ci o bucurie.

 

Pachetul de dezvoltare personala prin arta

Workshop complet de dezvoltare personala pentru copii

Improvizatie teatrala, joc teatral, pictura, modelaj, compozitie, expresie corporala

 

Atelierul de dezvoltare personala prin arta pentru copii - Grupul de dezvoltare personala este o intalnire cu celalat, o intalnire ce permite fiecaruia sa se descopere, sa petreaca timp de calitate, sa fie creativ si sa devina un om frumos. Ca tehnici de lucru folosim improvizatia, jocul teatral, pictura, modelajul, compozitia. Atelierele de dezvoltare personala prin arta urmaresc dezvoltarea frumoasa a copilului, ii ofera incredere in sine si il ajuta sa se cunoasca astfel incat sa se poata adapta oricarei situatii noi, sa ia decizii bune, sa isi poata gestiona emotiile si sa fie creativ si sa invete relaxat, fara a mai privi totul ca pe o corvoada.
Pe langa toate acestea, in cadrul atelierelor de dezvoltare personala, copilul se va cunoaste si se va intelege mai bine mediul inconjurator si va descoperi ce il reprezinta, ce ii place si cum sa isi valorifice talentul, descopera lucruri valoroase despre sine si despre ceilalti, se elibereaza prin joc si culoare pe hartie

Target: copii 5 – 10 ani

 

Indiferent ca optezi pentru grupul de dezvoltare personala prin arta sau alegi sedintele individuale, te asteptam cu cel mic sa descoperim impreuna bucuria jocului si puterea artei de a ne face oameni mai buni si mai frumosi!